Jump to content
Korean Random
Sign in to follow this  
wazer

Question about the damage in the overview result

Recommended Posts

I reported this over at aslain

 

https://aslain.com/index.php?/topic/17421-bug-been-there-for-years-with-not-located-addon-missing-damage-in-the-overview-result/&tab=comments#comment-86602

 

Anyways, XVM is the cause of not showing damage and other stats after match results window.

 

This is without XVM

jUs8oY9.png

 

 

This is with XVM and other addons, but tested with only XVM and did not show up any stats/numbers

 

wvhRPsB.png

Edited by wazer
corrected topic

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites
10 часов назад, wazer сказал:

Anyways, XVM is the cause of not showing damage and other stats after match results window.

 

Everything is displayed normally.
Only in one case are the numerical values displayed, in the second the icons with the counter (in the lower right corner).

The option in the configuration file is responsible for two display options:

  • battleResults.xc
// true - show totals for your battle efficiency in first page.
// true - показывать итог по вашей боевой эффективности на первой странице.
"showTotals": true,

 

wvhRPsB.png

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites
3 hours ago, night_dragon_on said:

 

Everything is displayed normally.
Only in one case are the numerical values displayed, in the second the icons with the counter (in the lower right corner).

The option in the configuration file is responsible for two display options:

  • battleResults.xc

// true - show totals for your battle efficiency in first page.
// true - показывать итог по вашей боевой эффективности на первой странице.
"showTotals": true,

 

wvhRPsB.png

Thanks tested and working perfect why not have it disabled by default, makes no sense to remove since its gives an easy , fast and beautiful overview what you want to look at.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

@wazer It is enabled in XVM by default. Why it is disabled in your config you should ask the author of your config (@Aslain or whoever it is).

Edited by yepev

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...