Jump to content
Korean Random

Ragnarocek

User
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

17 Noob

Basic information

  • Gender
    Мужчина

Contacts

  • Nick
    Ragnarocek

Recent Profile Visitors

2856 profile views
  1. For me is original script semi functional... All values instead WN8/6 are shown correctly... I can't figure out where the problem is... WN shows incredibly high values...
  2. I don't want to push some keybind every time I start the game...
  3. you have error in folder name... in archive is 0.9.20 and current folder is 0.9.20.0 :)
  4. This is working for me, just replace config with your cfg from prev. version wn8_calc.rar
  5. This is working for me, just replace config with your cfg from prev. version zoom_extended.rar
  6. I'm using only \t in tank statistics and don't have any <tab> or <a> tags there :) and have this bug too :) "byTankRow":[ "<font size='13' color='#FFCC66'><textformat leading='-4' tabstops='[70,115,160]'>Tank\tBitvy\tPošk.\tWN8</textformat></font>", "{{TankStat}}", "\n<p align='center'>{{ButtonGeneral}} {{ButtonReset}}</p>" ], I general stats I'm using <tab> without any problem and without "uderscores bug"...
  7. not true, it is "unwanted" known behavior of wotstat... after closing and reopening service channel will underscores disappear
  8. you have old config... try this: "Button" : { "Tanks" : { "enable" : true, "format" : "<a href='event:WotStat:Tanks'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/tanks.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>" }, "Reset" : { "enable" : true, "format": "<a href='event:WotStat:Reset'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/reset.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>" }, "General" : { "enable" : true, "format" : "<a href='event:WotStat:General'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/general.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>" } },
×
×
  • Create New...