Jump to content
Korean Random

Dеlysid

Silent Newbie
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Noob

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. «Стою на асфальте я в лыжи обутый. Толь лыжи не едут, толь я – долбанутый», Вот к нему кто-то в упор подошёл,Сделал толстенной иголкой укол.Вот он взлетает словно комар,Гасит его санитара удар,Глаз нараспашку, улыбка в лице,В смятку глазунья на правом яйце.Воду электрик пустил в унитаз,И, как с фонтана, обрызгал всех нас,В нашей палате снова засор,Плавает брассом меж нас прокурор.
  2. ну шо викласти всім приціл,нехай посміються.
  3. Я даю правдиві посилання, про господаря який пробував продати особисто моє.
  4. Всі моди тут? Delysid.ru У тебе коржить нарик.Ви там між собою що хочете робіть і з ногами стелса, хоч з гемороєм.Але те що ти качирок і пробував щось продати не своє.За це відповіси.
  5. Ну так що, твоя головушка освіжила пам'ять. Мені інститути не закінчувати, свої за плечима і не відповідає твоїй кинутої бурси. Реально мову ти забувати став, якщо такі грубі виправлення в НЕ тему з власною мовою, рідної мови.
  6. Про яке дзеркало мова Льоня Пантелєєв.може у тебе міг контузило. Не переживай випрямимо Мені насрати на Стелза і Тебе разом узятих, а ось деякі особистості типу "Ліні Пантелєєва" дуже цікаві.
  7. Так у мене тільки один недолік: я не вмію спілкуватися з дурнями. Ти Російський наркоман. Чия б корова мукала а твоя мовчала. Подохнешь в під'їзді як бомж.
  8. Тебе не ображали , закрий рот і не тявкай.
  9. Перекладач мені не потрібний. Виріс з рідною мовою.
  10. А ти розумієш? Чи ти розумієш коли тебе розмазують по стінці плачу на куйбишевському. На мою Ти не зрозумів з ким розмовляєш.Я ж не Малюк, і далеко йти не потрібно.Земля кругла і це коло замикається, в Палаці спорту, та слай. Ти напевно забув півник як кігті рвав від мене, а я пам'ятаю і в шостому і в сьомому класі
  11. Гаразд пацики, якщо що пишіть мені в лічку я роз'ясню,що та як.
  12. Та що там банери я ось wg всіх здаю і нормально мені побоку .
  13. Ти хто дядько. Та йди вже з теми я тебе не розумію.
×
×
  • Create New...