Jump to content
Korean Random
zoeballz

XVM Failing 1/2 the time in battle (on Windows 7)

Recommended Posts

@derpuma "No XVM in skirmish mode" is not the "same problem". This is different and will be fixed separately.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Okay, thanks to clear that out. I thought it is the same issue, cause I also have some random battles without propper XVM.
Will wait with patience. 

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites
On 6/22/2022 at 6:54 AM, zoeballz said:

WELL - New version of XVM still has the same bug but not happening as regularly in the last few days.

 

Pls see my last post about where you can check what is included in the patch.  This update was nothing else than to reflect the new  WoT version due to the mini-patch again, but without any other changes and fixes.

 

It makes no sense to refer a new version and expect a fix for a problem which was not targeted at all. It's just a wrong expectation.

 

However, I'm surprised that we haven't heard anything from Dev's so far. Not even a confirmation and that they are aware of this and might look into it at some point. But again, we all don't know their other duties and real-life situation.

 

 

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

@Bohewulf You'd better ask the WG about this because the root of the problem with Windows 7 stems from a bug they added in their micropatch.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites
On 7/21/2022 at 7:16 PM, yepev said:

@Bohewulf You'd better ask the WG about this because the root of the problem with Windows 7 stems from a bug they added in their micropatch.

True. But how do we know that it is a) a bug in the game files and b) related to Win7. As far as I see the issue appears also with Win10 systems.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites
17 часов назад, Bohewulf сказал:

But how do we know that it is a) a bug in the game files and b) related to Win7.

We know this from the reports and logs of Windows 7 users.

 

17 часов назад, Bohewulf сказал:

As far as I see the issue appears also with Win10 systems.

What exactly do you see? I haven't seen any post from Windows 10 users about this issue.

I have seen Windows 7 user who try to convince us that this problem happens on Windows 10, but this is not the case. But I haven't seen any real report from Windows 10 user with such problem.

 

PS. Just in case, I'll clarify: lack of XVM features in skirmish mode is a DIFFERENT issue, and not the one discussed in this thread.

If you have any problems with XVM and you are not a Windows 7 user, create a new topic with a detailed description of your problem, screenshots and logs.

Edited by yepev

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites
9 hours ago, yepev said:

We know this from the reports and logs of Windows 7 users.

 

What exactly do you see? I haven't seen any post from Windows 10 users about this issue.

I have seen Windows 7 user who try to convince us that this problem happens on Windows 10, but this is not the case. But I haven't seen any real report from Windows 10 user with such problem.

 

PS. Just in case, I'll clarify: lack of XVM features in skirmish mode is a DIFFERENT issue, and not the one discussed in this thread.

If you have any problems with XVM and you are not a Windows 7 user, create a new topic with a detailed description of your problem, screenshots and logs.

What file can I supply to WG in order to point them to the bug?

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

@Bohewulf It is better to ask them what files they need. Most likely not only a file, but also a detailed description of the steps to reproduce the problem, and also be sure to tell them that this happened after their micropatch, in which they did not change the minor version of the game, but made some changes that affected users Windows 7.

 

Also be prepared that front line support won't understand you and will tell that they only accept bug reports without mods. Vicious circle :)

 

The main thing is that the problem occurs even on a clean client without mods with Windows 7. It's just that with mods it is much more noticeable. Ideally, reproduce it with a clean client and then contact WG after that.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

@yepev 

I placed some comment in the WG forum bug section as well as a ticket. Yes, the chances that they follow-up the issue are rather slim.

 

@all

Two questions:

 

1. Do we know which micro patch exactly started the issue? I cannot remember, all I know is that it was a micro patch, not one of the larger, "official" ones

2. Do we know if and what bugs related to this issue appear in vanilla WoT?  From what I see is that bugs appears only with modded features. In vanilla mode I experience no abnormalities.

 

Edited by Bohewulf

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites
20 минут назад, Bohewulf сказал:

Do we know which micro patch exactly started the issue? I cannot remember, all I know is that it was a micro patch, not one of the larger, "official" ones

If I remember correctly, it was a micro-patch in early June in which WG didn't change the version of the mods folder.

Around June 7th. +/- a few days.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...