Jump to content
Korean Random

Recommended Posts

Downloaded and installed the newest XVM and all my crew members are missing besides the commander, and the commander is the same one in all of my tanks. Needless to say XVM is not working for me at all. Any advice ?

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

I bet you have accidentally installed XVM for WoT 1.1.0 on WoT 1.0.2.4 client.

Anyway, please attach python.log and XVM.log from game folder.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Mixaill that is exactly what I did but I don't see a version for 1.0.2.4 client. Maybe it isn't ready yet, but I am wondering why there are 2 different clients looks like the one available is for a much older version than I have. As far as python logs and the XVM log I had to totally uninstall XVM to be able to play and I have no clue what or where a python log is, sorry I am technically challenged.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites
4 hours ago, SgtRieker said:

You need to uninstall XVM. Download 7.6.11 an install that one.  It worked for me.

Sorry Sgt but that one doesn't work for me either. I guess I may have to wait for a new version.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...