Перейти к содержимому
Korean Random
kuro466

player panel sixth sense markers gone after last patch

Рекомендуемые сообщения

kuro466   

When WoT recently updated (still 0.9.17.1 near March 17th), my XVM player panel lost the "friendly" sixth-sense icons. Specifically the friendly ones (that only appear for yourself and for other users running XVM).

 

The ones in the enemy player panel that show whether they have been spotted or not still appear.

 

This happens for me in both XVM 6.5.5 and 6.5.6.

 

Is anyone else having this problem? 

Изменено пользователем kuro466

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
kuro466   

Here is the configs folder. 

 

I don't know much about XVM configs, but in playersPanel.xc, I see...

 

"extraFieldsLeft": [
        ${"def.hpBarBg"},
        ${"def.hpBar"},
        ${"def.hp"},
        ${"def.clanIcon"},
        ${"def.xvmUserMarker"},
        ${"def.xmqpServiceMarker"},
        ${"def.topTankers"}
      ],

 

As far as I know, the friendly spotted icons were showing one day, and with no XVM or xvm-config changes, they stopped showing when WoT did one of it's micro patches. (The second or third micro patch of 0.9.17.1)

xvm-configs.zip

Изменено пользователем kuro466

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

It might not be config related problem, but I wanted to check something to be sure.

I can't test the config now, but it seems to be ok.

 

Maybe attach logs - python.log and xvm.log.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
kuro466   

Here you go. there are definetly python exceptions. i can't tell if they are related

python.log

xvm.log

Изменено пользователем kuro466

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Yeah, there indeed are some errors. But I won't help with it. I can only suggest reinstalling XVM.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
kuro466   

I already did re-install... it didn't help

 

Mysteriously today the spotted markers started working again (with no changes).. go figure

Изменено пользователем kuro466

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас


  • Сейчас на странице   0 пользователей

    Нет пользователей, просматривающих эту страницу

×