Перейти к содержимому

Фото

player panel sixth sense markers gone after last patch


  • Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
6 ответов в теме

#1 kuro466

kuro466
  • Новичок
  • 4 сообщений
  • Nick: Kuro
  • WoT Server:NA (American)

Опубликовано 18 Март 2017 - 23:36

When WoT recently updated (still 0.9.17.1 near March 17th), my XVM player panel lost the "friendly" sixth-sense icons. Specifically the friendly ones (that only appear for yourself and for other users running XVM).

 

The ones in the enemy player panel that show whether they have been spotted or not still appear.

 

This happens for me in both XVM 6.5.5 and 6.5.6.

 

Is anyone else having this problem? 


Изменено: kuro466, 19 Март 2017 - 00:29


#2 konrad509

konrad509
  • Пользователь
  • 1 381 сообщений
  • Nick: konrad509
  • WoT Server:EU (European)

Опубликовано 19 Март 2017 - 12:24

Attach the whole folder configs.


  • 0

#3 kuro466

kuro466
  • Новичок
  • 4 сообщений
  • Nick: Kuro
  • WoT Server:NA (American)

Опубликовано 20 Март 2017 - 20:25

Here is the configs folder. 

 

I don't know much about XVM configs, but in playersPanel.xc, I see...

 

"extraFieldsLeft": [
        ${"def.hpBarBg"},
        ${"def.hpBar"},
        ${"def.hp"},
        ${"def.clanIcon"},
        ${"def.xvmUserMarker"},
        ${"def.xmqpServiceMarker"},
        ${"def.topTankers"}
      ],

 

As far as I know, the friendly spotted icons were showing one day, and with no XVM or xvm-config changes, they stopped showing when WoT did one of it's micro patches. (The second or third micro patch of 0.9.17.1)

Прикрепленные файлы:


Изменено: kuro466, 20 Март 2017 - 22:34


#4 konrad509

konrad509
  • Пользователь
  • 1 381 сообщений
  • Nick: konrad509
  • WoT Server:EU (European)

Опубликовано 21 Март 2017 - 04:10

It might not be config related problem, but I wanted to check something to be sure.

I can't test the config now, but it seems to be ok.

 

Maybe attach logs - python.log and xvm.log.


  • 0

#5 kuro466

kuro466
  • Новичок
  • 4 сообщений
  • Nick: Kuro
  • WoT Server:NA (American)

Опубликовано 21 Март 2017 - 23:32

Here you go. there are definetly python exceptions. i can't tell if they are related

Прикрепленные файлы:

  • Прикрепленный файл  python.log   2,63 Мб   2 раз скачано
  • Прикрепленный файл  xvm.log   950,28 Кб   2 раз скачано

Изменено: kuro466, 21 Март 2017 - 23:37


#6 konrad509

konrad509
  • Пользователь
  • 1 381 сообщений
  • Nick: konrad509
  • WoT Server:EU (European)

Опубликовано 22 Март 2017 - 14:50

Yeah, there indeed are some errors. But I won't help with it. I can only suggest reinstalling XVM.


  • 0

#7 kuro466

kuro466
  • Новичок
  • 4 сообщений
  • Nick: Kuro
  • WoT Server:NA (American)

Опубликовано 23 Март 2017 - 06:28

I already did re-install... it didn't help

 

Mysteriously today the spotted markers started working again (with no changes).. go figure


Изменено: kuro466, 23 Март 2017 - 06:29






0 пользователей читают эту тему

0 зарегистрированных, 0 гостей, 0 невидимых

© Mr 13