Jump to content
Korean Random
Sign in to follow this  
4eshka

XVM stat не работает.

Recommended Posts

Суть проблемы такова с сегоднешнего дня не работает пользомер. И при старте xvm в командной строке такая вот беда.

 

NTvJQ.png

 

В чем проблема кто подскажет?

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

такая же хрень:
 


 

XVM Stat v1.4.0.0 for XVM 3.5.0+
Timeout: 10000, MountPoint: res_mods\.stat
Game Region: RU (detected)
Exception: System.Net.WebException: The remote server returned an error: (502) Bad Gateway.
   at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
   at wot.Server.loadUrl(String url, String members, Int64& duration, Boolean test)
   at wot.Server.GetProxyAddresses()
Starting game process: WorldOfTanks.exe

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Суть проблемы такова с сегоднешнего дня не работает пользомер. И при старте xvm в командной строке такая вот беда.

 

В чем проблема кто подскажет?

 

Та-же проблема.

Вчера все работало отлично. Ночью вырубилась игра с сообщением "ведутся работы на сервере"

и сегодня стата не грузится, и ужасные лаги!

 

Кто подскажет в чем проблема?

 

 

P.S.   xvm-stat-1.4.0-test,   xvm-3.5.0-test1

Edited by serg_bmw

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...