Jump to content
Korean Random
Ekspoint

[0.9.*] WN8 статистика за сессию (автор tratatank, адаптация от Ekspoint)

Recommended Posts

I don't have any problems with buttons... All is working fine... Isn't your config outdated ?

I have pictures attached to buttons, maybe this is the problem. In the normal version(old), everything works, but did not try on this version.

'code'

"Button" : {
        "Tanks" : {
            "enable" : true,
            "format" : "<a href='event:Page:Tanks'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/tanks.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>"
        },
        "Reset" : {
            "enable" : true,
            "format": "<a href='event:Page:Reset'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/reset.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>"
        },
        "General" : {
            "enable" : true,
            "format" : "<a href='event:Page:General'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/general.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>"
        }
    }, 

You should try on Andrew's version, maybe a bug in the source

  • Downvote 1

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

you have old config... try this:

"Button" : {
        "Tanks" : {
            "enable" : true,
            "format" : "<a href='event:WotStat:Tanks'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/tanks.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>"
        },
        "Reset" : {
            "enable" : true,
            "format": "<a href='event:WotStat:Reset'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/reset.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>"
        },
        "General" : {
            "enable" : true,
            "format" : "<a href='event:WotStat:General'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/general.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>"
        }
    }, 
  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

 

you have old config... try this:

"Button" : {
        "Tanks" : {
            "enable" : true,
            "format" : "<a href='event:WotStat:Tanks'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/tanks.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>"
        },
        "Reset" : {
            "enable" : true,
            "format": "<a href='event:WotStat:Reset'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/reset.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>"
        },
        "General" : {
            "enable" : true,
            "format" : "<a href='event:WotStat:General'><img src='img://../mods/configs/wotstat/icons/general.png' width='100' height='20' align='baseline' vspace='0'></a>"
        }
    }, 

I'm going to try now

  • Downvote 1

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Слав, Андрей уже давно переделал в кнопках на "format": "<a href='event:WotStat:Tanks'>

Конструкция с "format" : "<a href='event:Page:Tanks'> не работоспособна.

Переписывай))

Edited by SEREGA_SF
  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Да,уже увидел,теперь все норм))

Ragnarocek,Works, my mistake;)

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

У меня странный баг, при нажатии на кнопку "По танкам" или "Общая" все пробелы становятся видны и подкрашены оранжевым. Если свернуть "центр уведомлений" и развернуть заново пробелы пропадают.

post-18192-0-49614900-1500051008.jpg

Edited by BertoletovaVdova

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

У меня странный баг, при нажатии на кнопку "По танкам" или "Общая" все пробелы становятся видны и подкрашены оранжевым. Если свернуть "центр уведомлений" и развернуть заново пробелы пропадают.

где-то забыл закрывающий тэг </a>

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

У меня странный баг, при нажатии на кнопку "По танкам" или "Общая" все пробелы становятся видны и подкрашены оранжевым. Если свернуть "центр уведомлений" и развернуть заново пробелы пропадают.

Такое еще лечилось если <tab> заменить на \t

Edited by refaol

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Такое еще лечилось если <tab> заменить на \t

Т.е. по всему конфигу менять табы на \t?

Просто тоже иногда выскакивают подкрашенные пробелы, в итоге просто забил на это))

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

 

 

Т.е. по всему конфигу менять табы на \t?

Да, дело то секундное, мне помогло. 

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Просто с таким написанием не сталкивался...поэтому уточню))
этот вид 

<p align='center'>{{ButtonGeneral}}<tab><tab><tab>{{ButtonReset}}</p>"

приводим к такому?

<p align='center'>{{ButtonGeneral}}\t\t\t{{ButtonReset}}</p>"
Edited by SEREGA_SF

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

 

Просто с таким написанием не сталкивался...поэтому уточню))

этот вид 

<p align='center'>{{ButtonGeneral}}<tab><tab><tab>{{ButtonReset}}</p>"

приводим к такому?

<p align='center'>{{ButtonGeneral}}\t\t\t{{ButtonReset}}</p>"

Да просто в редакторе вбей обычный таб и "заменить все" на \t

06afd7b218f8.jpg
  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Да я знаю Слав как заменить, я не знаю просто про правильное написание данного символа)) Спс.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

подскажите, пожалуйста, возможно ли поразрядно выровнять числа в столбцах статистики "по танкам"?

post-37667-0-02482000-1500313537.jpg
 
@Kapany3uk, может быть, ты сможешь научить, как это сделать? если это реально выполнить
Edited by Stepan371

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

где-то забыл закрывающий тэг </a>

not true, it is "unwanted" known behavior of wotstat... after closing and reopening service channel will underscores disappear

Edited by Ragnarocek

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

 

 

not true, it is "unwanted" known behavior of wotstat... after closing and reopening service channel will underscores disappear
 

usually the underscore means the current link. that is one option... another possible reason: the presence of tag <tab>, which must be replaced by \t. more details

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

 

usually the underscore means the current link. that is one option... another possible reason: the presence of tag <tab>, which must be replaced by \t. more details

 

I'm using only \t in tank statistics and don't have any <tab> or <a> tags there :) and have this bug too :)

"byTankRow":[
	"<font size='13' color='#FFCC66'><textformat leading='-4' tabstops='[70,115,160]'>Tank\tBitvy\tPošk.\tWN8</textformat></font>",
	"{{TankStat}}",
	"\n<p align='center'>{{ButtonGeneral}}        {{ButtonReset}}</p>"
	],

I general stats I'm using <tab> without any problem and without "uderscores bug"...

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

При использовании mod_stat.pyc от Ekspoint и другого конфига например Meddio_conf https://koreanrandom.com/forum/topic/14378-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B2%D1%8B%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D1%8B%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D0%B2-wn8-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0/page-89#entry372587 , послебоевое окно не выходит.

Написано извините не доступно.

python.log

Edited by Duner

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

послебоевое окно не выходит.

Написано извините не доступно.

 

Конфиг обновить нужно. Блока с настройками одного не хватает.

"battleResultsWindow": {
  "enable": false,
  "format": ""
},
Edited by night_dragon_on
  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

спасибо сделал!  кнопка переключения по танкам\общая тож не работает)

Edited by Duner

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...