Jump to content
Korean Random
Mr 13

English XVM support

Recommended Posts

It creates directory res_mods/.stat and mount Dokan thread to this directory.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

I really don't know if I did something else except reinstaling Dokan again, but... finally, it works :)

Thanks a lot for help.

 

new_ton

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Download link doesn't work, pls fix. You get forum in russian language after click Download Link...

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Download link doesn't work, pls fix. You get forum in russian language after click Download Link...

I've fixed it. Thank you. You can find download links in first message of this topic.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

my Config file doesn't seem to be loading properly. when i pasted my old OTM Config file for the most recent version of XVM, it loaded the settings once, and now on every match load, i am presented with this.

imgur.com

 

i know the file isn't used anymore, but it loaded the settings once, so i assumed it would work.

since it doesn't, the dozens of threads for this mod and mostly translatable information makes it difficult to find what i'm really looking for, the (assuming there is one) editor for the settings in this mod now.

 

as i doubt everyone is editing the flash file, that is quite tedious.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

my Config file doesn't seem to be loading properly. when i pasted my old OTM Config file for the most recent version of XVM, it loaded the settings once, and now on every match load, i am presented with this.

imgur.com

 

i know the file isn't used anymore, but it loaded the settings once, so i assumed it would work.

since it doesn't, the dozens of threads for this mod and mostly translatable information makes it difficult to find what i'm really looking for, the (assuming there is one) editor for the settings in this mod now.

 

as i doubt everyone is editing the flash file, that is quite tedious.

Put your OTMData.xml and XVM.xvmconf without markers to res_gui/<ver>/gui/flash

Edited by sirmax

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

i have my OTMdata file in the flash folder, and XVM hasn't created a config file, unless i'm looking in an entirely different place. there isn't a file by the name of XVM.xvmconf in the flash folder. i've looked in all the places i could think of.

 

edit, for that matter, here's what's in my flash folder.

imgur.com

Edited by taiiat

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

i have my OTMdata file in the flash folder, and XVM hasn't created a config file, unless i'm looking in an entirely different place. there isn't a file by the name of XVM.xvmconf in the flash folder. i've looked in all the places i could think of.

 

edit, for that matter, here's what's in my flash folder.

imgur.com

read docs from mod archive, look for samples, copy right config in right place.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

read docs from mod archive, look for samples, copy right config in right place.

ah, well. i barely even read the compressed file when i overwrote the files. i assumed it was as simple as how OTM was.

 

anyways, editing the config file looks like it's a lot more complicated now. not my first choice of a language to use, but i'll work with it.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

ah, well. i barely even read the compressed file when i overwrote the files. i assumed it was as simple as how OTM was.

 

anyways, editing the config file looks like it's a lot more complicated now. not my first choice of a language to use, but i'll work with it.

If copy and paste file is complicated for you, sorry, I cannot help.

Edited by sirmax

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Hi,

 

what to change to have all as default in game (I am talking only about over target markers !), I use normal: HP left; extended: HP total/HP left. I just want to add when tank is hit number of health which is taken , you know that number which just fade away....

 

Thanks in advance !

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Hi,

 

what to change to have all as default in game (I am talking only about over target markers !), I use normal: HP left; extended: HP total/HP left. I just want to add when tank is hit number of health which is taken , you know that number which just fade away....

 

Thanks in advance !

You can use this config with english comments: XVM.xvmconf

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

I want to know what is with "team tag"? When I am in platoon there is only yellow vehicle icon instead a number of platoon.

 

Thank you in advance for the answer

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

I want to know what is with "team tag"? When I am in platoon there is only yellow vehicle icon instead a number of platoon.

Show your config and screenshot.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Here you are:

 

http://speedy.sh/ecvfT/OTMData.xml

 

Can you fix my file? I can't see platoon number (team tag) and I have problem with vehicle icons ( I turned them off because they are on the tank). I am using VehicleMarkersManager.swf ver. 2.1.1 lite.

 

Thank you

Edited by Serbia

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Squad numbers was removed from OTM since 0.7.0 version (december 2011). They was replaced to orange vehicle type marker. I don't want to support old config, better install new config and setup it as you want, or select one from ready confugurations.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

Sirmax,

 

I found your xvm editor but it still does not work (еше не работает). With ready configs I tried to change data for colors only and did not work.

I could only wait for editor to start working.

 

Greets

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

I am having an issue as well.. I tried my best to figure it out myself but no luck. I have been trying to get stats to work with my own custom OTMData and XVM file and they will work if I use the stock contour icons but I don't like those so I have been using the Color/Default ones from...

http://forum.worldof...79#entry1684379

 

If anyone can help me out it would be awesome.

 

My OTMData and XVM files are attached below.

XVM.xvmconf

OTMData.xml

Edited by hostility00

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites

I found your xvm editor but it still does not work (еше не работает). With ready configs I tried to change data for colors only and did not work.

I could only wait for editor to start working.

Main purpose of editor - editing of parameters - is workable. So you can load your config, or use default, change settings and save modified config. But currently it have no preview and not translated to english, so I don't announce it on english forums. It is easier now to use config with english comments from mod archive.

Share this post


Link to post

Short link
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...